Zoeken
Telefoonnummer: 06 46745840 | E-mail: leonie.dille@reiscreaties.nl

Disclaimer

Leonie Dille t.h.o.d.n. ReisCreaties is een franchise onderneming van Pelikaan Reizen Winkels B.V.
Deze website is eigendom van Leonie Dille t.h.o.d.n. ReisCreaties, vanaf nu Leonie’s Reiscreaties genoemd.

Leonie’s Reiscreaties probeert met zorg een selectie van partners samen te stellen om zo aan de bezoeker een overzicht te geven van vakantie aanbiedingen. Het kan voorkomen dat informatie die op deze website gepubliceerd wordt, onvolledig en/of onjuist is. Regelmatig wordt de informatie en producten op de site aangepast.
Leonie’s Reiscreaties behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren. Leonie’s Reiscreaties probeert misbruik van de site te voorkomen, doch is niet aansprakelijk voor eventuele uitingen of berichten die (via de website) naar gebruikers van de website verzonden worden.

Leonie’s Reiscreaties sluit alle aansprakelijkheid uit voor directe of indirect opgelopen schade, van welke aard dan ook, die mocht voortkomen uit het gebruik van deze website.

 

Copyright informatie

Leonie’s Reiscreaties heeft de gehele inhoud van deze site in eigen beheer ontwikkeld met behulp van van Li Fen Design, WordPress software en afgeleiden zoals plugins.

Alle beeldmateriaal en foto’s zijn eigendom van Leonie’s Reiscreaties of worden gebruikt met toestemming van de eigenaar. Er is geen gebruik gemaakt van materiaal waarop copyright rust.