Zoeken
Telefoonnummer: 06 46745840 | E-mail: leonie.dille@reiscreaties.nl

Wat is nu mooier dan werk en hobby te combineren?

Om deze reden hebben we vanaf heden ook een aanbod in het maken van maatwerk reizen met een 4×4 auto. Of dit nu uw eigen auto is, die wordt vervoerd per zeevracht, of een huurauto.

Wat dacht u van een rondreis door het overweldigende IJsland, of het IJsland van Afrika, Namibië? Twee schitterende landen met enorme leegtes en vergezichten en waar u met uw 4×4 heerlijke tochten kunt maken.

Of in de richting van Amerika en Australië? Een combinatie reis in het zuid westen van de Verenigde staten waarbij u een bezoek brengt aan onder andere Las Vegas en de Grand Canyon, maar tijdens uw reis ook plekken bezoekt zoals Hells Canyon. Hier heeft u toch zeker een 4×4 auto nodig om rond te kunnen rijden. Al eens gehoord van de Gibs River Road in Australië?

Maar natuurlijk kunt u ook dichter bij huis blijven bijvoorbeeld in Schotland of Polen.

DSC_0191DSC_0404IMG_2234

Genoeg mooie plekken op de wereld die nog ontdekt kunnen worden!

Graag ga ik voor u aan de slag om uw droomreis te realiseren, of dit nu met uw eigen 4×4 of met een huur auto is. Ik help u bij het organiseren van alle facetten voor uw unieke vakantie, vervoer van uw 4×4, huurauto, vliegtickets, accommodatie, routes en alle belangrijke documenten. U geeft zelf aan wat ik voor u kan regelen.

Samen blijven we puzzelen totdat we uw perfecte vakantie gevonden hebben.

Mocht u nog een 4×4 droomreis hebben of er gewoon graag even tussenuit willen, neem dan gerust contact op.